Træbriketter
Træbriketter og høj brændværdi
October 17, 2017
opkald er bedemand
Bedemand vejle er der for at hjælpe
December 23, 2018
Show all

Har du overvejet, hvad Google kan gøre for din virksomhed?

kontakte en Google specialist

I dag foretages over 200 millioner søgninger hver dag med Googles søgemaskine. Det gør søgemaskinen til verdens største. Der er derfor også stor sandsynlighed for, at du selv anvender Google – hvis ikke hver eneste dag, så i hvert fald fra tid til anden. Mange af os anvender søgemaskinen både i arbejdsrelaterede henseender og i vores fritid til eksempelvis af søge informationer, at lede efter et bestemt produkt eller lignende. I nogle tilfælde foregår det endda i et sådant omfang, at vi ikke engang skænker det en tanke mere – det er ganske simpelt blevet en fast rutine.

At så mange mennesker anvender samme søgemaskine hver eneste dag, og har brugen deraf inkorporeret som en del af deres daglige gang, kan du som virksomhed udnytte til din fordel. Lyder det interessant? Så læs med her.

Derfor benytter mange virksomheder Google

Når man som virksomhed kan anvende Google til sin fordel, kan det nærmere bestemt foregå på en række forskellige måder. Først og fremmest giver Google mulighed for at annoncere på en måde, der kan fungere særdeles godt, hvis det gøres rigtigt. Måske har du selv, når du har anvendt søgemaskinen, bidt mærke i, at de første og sidste søgeresultater, der dukker op på hver side, når du har søgt efter et givent søgeord, er markeret med et lille ’annonce’-logo. Dette logo kan måske nok nemt overses, men det har faktisk mere betydning end som så. Logoet indikerer nemlig, at den virksomhed eller person, som er indehaver af den hjemmeside, der linkes til, har betalt sig fra at opnå netop den placering blandt resultaterne, når du søger efter et bestemt søgeord.

Disse annoncer kaldes Google Adwords, og det er meget muligt, at du har hørt om dem før uden måske at være helt klar over, hvad det vil sige. Der er altså tale om en type af annoncering, som tillader dig at opnå den bedste og mest synlige placering blandt søgeresultaterne, når nogen bruger Google til at søge efter et givent søgeord – det kunne eksempelvis være den type af produkt, din virksomhed tilbyder. Annonceringsformen tillader dig således annoncering på en måde, der på unik vis lader dig målrette dine annoncer til lige netop de kunder, som i forvejen var på udkig efter den type af produkt eller service, lige netop du tilbyder. Gøres det rigtigt, kan Google Adwords have betydelig positiv effekt på din omsætning.

Kontakt Mediaeksperten

Ligesom det gælder for de fleste andre typer af annoncering, koster det penge at annoncere for Google. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at de penge er godt givet ud. Vil du gerne være helt sikker på, at du bruger Google Adwords rigtigt, kan du kontakte en Google specialist, som også kan hjælpe dig med Googles øvrige funktioner, som kan gavne din virksomhed.

En Google specialist finder du blandt andet i Mediaeksperten, som blandt andet altså er specialist i Google og søgemaskinens forskellige funktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *